maandag 22 juni 2009

de "antieke quilt"


Hier is hij, of is het een zij? Ik wil hem hier nu toch eens laten zien, zodat we weten waar we over klappen(hihi). Zo te zien gaat dit een leukerd worden om te maken, veel kleine stukjes...prima om met de hand te doen. Met mooi weer, in de tuin zitten patchen...wat moet een mens nog meer hebben? Nu nog ff verder doen aan mijn andere grote liefde, mijn "dear jane", ook nog zo een mooie!
Tot gauw, Marleen

zaterdag 20 juni 2009

De lapjes !

Photobucket

Ja, een goede fotograaf zal ik nooit worden, veel te veel licht, maar goed...hier dus mijn ev. lapjes voor de quilt van Guute, in werkelijkheid zijn ze veel warmer van kleur, nu hebben jullie toch al een beetje een gedacht van mijn kleuren, nu twijfel ik wel of ik er de blauwe en de creme met de roosjes er zou bijnemen . Ik kan natuurlijk nog alle kanten op, maar wat denken jullie ervan, ik dacht, nog wat meer rode en de blauwe weglaten?!
We zien het wel, dit zijn een groot deel van de "dear jane" lapjes, waar ik trouwens weer dringend aan verder moet, of het is geen tien-maar een twintigjaren plan !
Is het nog geen één juli??? hihi,
groetjes en tot gauw

donderdag 18 juni 2009

Chanel

Photobucket



Hier nog een favoriet lapje van mij, ons Chanel , één van ons 7 poezen, ja...zoals ik al zei: gek van katten en van quilts!!!
Morgen ga ik de andere( echte) lapjes uitzoeken voor de quilt van Guute, ik zal ze dan hier laten bewonderen, tot morgen

woensdag 17 juni 2009

Een nieuw blog!

Toch weer gedaan, een nieuw blog aangemaakt, jullie mogen het me niet kwalijk nemen dat ik hier niet dagelijks berichtjes neerpen, daar heb ik jammer genoeg geen tijd voor !
Dit blog is enkel om de foto's van de "Antieke quilt" van Guute te kunnen laten zien -(bewonderen hihi), we starten begin juli, dus...tot dan !